Mobiele Escape Room

Beschrijving:

Escape rooms zijn tegenwoordig een regelrechte hype en steeds meer mensen willen de spanning en sensatie die dit met zich meebrengt beleven.

De voormalige commando trailer is omgetoverd in een educatief en spannend spel waar als team samengewerkt dient te worden om raadsels en puzzels op te lossen en codes te kraken, om zo binnen een bepaalde tijd te kunnen ontsnappen.

Een escape room is een spel, waarbij het oplossen van vraagstukken en opdrachten door zoeken en logisch nadenken centraal staat. Het doel van het spel is het vinden van de oplossingen op de vraagstukken en opdrachten. Het spel is afgelopen wanneer een einddoel is behaald of de tijd is verstreken.

In de escape room zijn verschillende opdrachten opgenomen, speciaal ontworpen om alle spelers als groep te laten deelnemen. De opdrachten  zorgen voor bepaalde invloeden waardoor de groep goed moet samenwerken en communiceren. De analyse wordt gedaan op samenwerken en communiceren. Daarbij worden bij het spelen van het spel beeldopnames gemaakt met bijbehorende aantekeningen over gedragskenmerken waardoor een deskundige, een helder beeld krijgt over de spelers als individu en hun groepsdynamica.

Durf jij het aan?

 

    Inclusief:
  • Begeleiding